Sosarin tarina

Sõsarin on perustanut kolme nuorta naista, jotka päättivät yhdistää taitonsa, tietonsa ja intohimonsa tuottaakseen luonnollisia Virolaisia ihonhoitotuotteita, jotka hemmottelisivat vartaloa ja sielua. Sõsar on viroa ja tarkoittaa siskoa. Termi edustaa rakkautta ja huolenpitoa toisiamme ja pohjoista luontoa kohtaan. Pohjoinen luonto antaa tuotteille kaiken tarvittavan terveyteen ja kauneuteen.

Tuotteissa yhdistyy muinainen viisaus kasveista ja niiden hoitavista vaikutuksista sekä nykypäivän tietämys. Kaikki tuotteet ovat 100% puhtaita, luonnollisia ja käsintehtyjä eikä sisällä eikä tule myöskään sisältämään haitallisia kemikaaleja.

Tuotteiden kehitysprosessissa otettiin huomioon kylmemmässä ilmastossa elävien ihmisten tarpeet. Tästä syystä tuotteissa on käytetty vain puhtaita pohjoisen luonnon ainesosia, jotka ovat kasvaneet ankarissakin olosuhteissa, saaden melkein taianomaisia voimia. Sõsarin luonnonkosmetiikan ja herkullisten yrttiteiden kautta halutaan välittää osa tästä taianomaisesta voimasta sinulle.

Tuotteiden ainesosat on tarkoituksella valittu vain Virosta, sen koskemattoman luonnon takia. Viro on harvaan asuttu maa ja toisin kuin muut Euroopan valtiot, puolta maata peittää erilaiset metsät, jotka antavat parhaat ainesosat tuotteille. Viro on sitoutunut metsänhoitokäytäntöön ja ympäristöindikaattorit todistavat, että Viro on yksi puhtaimmista maista koko maailmassa. Toivottavasti Sõsarin tuotteet tuovat nautintoa ja tarjoavat piristystä vartalolle ja sielulle. Sõsarin unelma on, että lapset, lapsenlapset ja heidän lapsensa tulevat myös vaalimaan raikkaan ja koskemattoman luonnon kauneutta.

Sosar_Kerttu

Kerttu

Äitiyteni myötä olin enemmän huolissani haitallisista kemikaaleista ympärillämme ja kiinnitin enemmän huomiota myös terveelliseen ruokaan. Halusin tarjota perheelleni turvallisia ja puhtaita ihonhoitotuotteita.

Piret

Olen opiskellut pohjoista kansanparannustaitoa ja aromaterapiaa. Olen aina unelmoinut kosmetiikkasarjan kehittämisestä, jossa käytettäisiin paikallisia ainesosia sekä esi-isien tietämystä, kunnioittaen ja vaalien luontoa.

Sosar_Piret
Sosar_Triin

Triin

Idea luonnonkosmetiikan valmistamisesta syntyi halustani jakaa luonnon uskomattomat salaisuudet ympäri maailmaa olevien ystävieni kanssa. Muinaiset metsämme ja mystiset suomme inspiroivat minua luomaan pohjoisen ihonhoitosarjan. Unelmastani tuli totta vuonna 2013, kun aloin tekemään töitä Kertun ja Piretin kanssa.